СПОДЕЛЕТЕТЕ МНЕНИЕТО СИ!

Използвали сте грижа на Galénic и искате да споделите опита си? Вашето мнение е важно за нас !


Посете страницата на любимия си продукт и натиснете бутона "Сподели своето мнение"

Дерматологични Лаборатории Galénic използват бисквитки и други проследяващи програми с цел статистика, измерване на аудиторията, за целева реклама, за изпитване и персонализиране на този сайт.
Научете повече за нашата Политика на Поверителност    Настройки на бисквитките

Приемам
ЗАТВАРЯНЕ

Галениката на Galénic

Незаменимо от Galenic: ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ СЪТВОРЕНИЯ,
ЕДНО ИСТИНСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО
ЗА УЧЕНИТЕ-СЪЗДАТЕЛИ НА ФОРМУЛИ

Тези продукти за лична грижа за единствени по рода си творения, истински подвиг, възникнали от галеновата наука. Учените-създатели на формули удвоиха своята креативност и прецизност за сътворяването на все по смайващи и необикновени консистенции; шедьоври по ефикасност и усещания.

Confort Suprême

Двуфазен ревиталиризиращ серум

Майсторът-моделиер на формули изобрети една свръх-концентрирана грижа, която подхранва кожа, склонна към загрубяване. Поради това, той създаде двоен серум, който предлага на кожата интензивна хидратация без остатъчен мазен филм на повърхността, благодарение на патентована* технология на капсулиране. Кожата е мека и сияйна.

*Депозиран патент

Двоен свръх-концентриран серум, в една фина и лека галеника...

... който подхранва кожата и я оставя мека и сияйна.

Diffuseur de Beauté
Подсилващ сиянието крем

Майстор-моделиерът на формули искаше да създаде една съвършена грижа за стимулирането на сияйна кожа на всички жени, мигновено. Ето защо, той изобрети една нова изключителна галеника, която функционира като същински резервоар на жизненост за кожата. Инкрустирана с рубинени микрочастици, разкриващи мигновено сияние, нейната изтънчена структура й позволява да разпръсне селекция от хидратиращи и витаминни активни агенти. Едно истинско обещание на съвършена формула за разкрасяване на кожата на жената.

Открийте

Изтънчен гел-крем, инкрустиран с истински сияйни рубини…

с очарователен розово-малинов нюанс.

Почистваща Крем-Пяна

Майстор-моделиерът на формули си е представял една изумителна галеника, една ултра-чувствена текстура способна да се трансформира посредством масаж при контакт с вода. Един мус, който обгръща с плътността си и се превръща във въздушен крем, за да освободи нежно кожата от всякакви замърсявания, които я задушават. По-чиста и по-свежа, кожата е естествено красива. Почистването-демакиирането се превръща в истински момент на удоволствие.

Открийте

Богата свежа и въздушна пяна, за да освободи кожата от замърсявания.

Един чист момент на удоволствие.

AQUA INFINI
ИНТЕНЗИВЕН ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ

За да бъде съхранен чистия потенциал на ефикасност на Розата на Ерихон, Майсторът-моделиер на формули Galénic изобрети една специализирана безпрецедентна структура, която улавя вода в 3 Молекулярна Решетка ТМ. Композирана от специална мрежа от 3 решетки, тя бързо транспортира Розата на Ерихон до сърцето на клетките

Открийте

Микро-сферичните непропускливи фини маслени капчици образуват защитен повърхностен филм, който съхранява водата в сърцето на клетките на кожата

Безкрайна хидратация с един серум експерт за мека и неузнаваема копринена кожа със сочен релеф.

SECRET D’EXCELLENCE
ЛА КРЕМ

За да могат снежните водорасли да разгърнат пълния си потенциал на действие, Майсторът-моделиер на формули Galénic разработи специална галенова структура, наречена „Кристално сливане“ (Cristal Fusion). Тази архитектура във формата на звезда, умело инкрустира снежните водорасли до моментът, в който те докоснат кожата. Така изградената структура позволява постепенното разтапяне от топлината на кожата.

Открийте

Оптически разпръскващи светлината пудрени частици за постигане на съвършен матиран завършек и изваян кожен релеф.

Комбинация от хиалуронова киселина и глицерин за хидратиращ и изпълващ ефект

SCULPTEUR DE PERFECTION
ЛИФТИНГ ДУО СЕРУМ

За да съхрани заряда на стягащите активни агенти и дари кожата с комфорт, Майсторът-моделиер на формули Galenic създаде един изтънчен двоен серум. Един зелен серум с незабавен 'стреч' ефект, който разтваря стволови клетки от арган в сърцето на кожата. Един серум в цвят слонова кост 'втора кожа', който обгръща кожата с ефирен омекотяващ воал, за да й осигури усещане за комфорт.

Открийте

Мощният заряд на зелен серум предоставя незабавен 'стреч' ефект, балансиран от обгръщащия комфорт на серум в текстура с цвят на слонова кост.

BEAUTÉ DE NUIT
ХРОНО-АКТИВ ГЕЛ

Майсторът-Моделиер на формули изобрети една галенова структура, богата на вода, Хроно-пач гел TM , която гарантира оптималната ефикасност на ремоделиращата макро-протеаза за напълно обновена кожа всяка сутрин. Ефектът пач дарява кожата с една продължителна хидро-инфузия.

Открийте

Растителен глицерин, сорбитол и глюкоза за хидратация

Ултра-концентрирана Хиалуронова киселина за консервиране на водата в сърцето на кожата през цялата нощ

OPHYCEE
КОРИГИРАЩА ГРИЖА ЗА КОЖА БЕЗ НЕСЪВЪРШЕНСТВА

Ученият-създател на формули създаде коригираща грижа против бръчки, която моментално прави кожата съвършена. Затова той създаде двойно преобразяваща се галенова структура – тя се превръща в изглаждаща емулсия, а след това в тънък воал от светлина, копринена на допир.

Открийте

Деликатно синеещ изглаждащ крем...

...който при допир с кожата се превръща в тънък воал от светлина за мигновено постигане на съвършена кожа.

ARGANE
СКЪПОЦЕНЕН СЕРУМ

За да бъде сигурен, че Екстрактът от арганово масло не оставя филм на повърхността на кожата, Майсторът-моделиер на формули Galénic създава мастноразтворима галенова структура, благодарение на хидроразтворим агент. Той позволява съвместимостта между аргановото масло и водата в кожата, които обикновено не могат да се смесят. По този начин всички предимства на Екстракта от арганово масло достигат до сърцето на клетките.

Открийте

Серум с изключително богата маслена текстура, която подхранва кожата в дълбочина, без да я омазнява. Абсолютната референция за всички жени със суха и дехидратирана кожа.

Удължете
преживяването