Дерматологични Лаборатории Galénic използват бисквитки и други проследяващи програми с цел статистика, измерване на аудиторията, за целева реклама, за изпитване и персонализиране на този сайт.
Научете повече за нашата Политика на Поверителност    Настройки на бисквитките

Приемам
ЗАТВАРЯНЕ

Галениката на Galénic

Незаменимо от Galenic: ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ СЪТВОРЕНИЯ,
ЕДНО ИСТИНСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО
ЗА УЧЕНИТЕ-СЪЗДАТЕЛИ НА ФОРМУЛИ

Тези продукти за лична грижа за единствени по рода си творения, истински подвиг, възникнали от галеновата наука. Учените-създатели на формули удвоиха своята креативност и прецизност за сътворяването на все по-смайващи и необикновени консистенции; шедьоври по ефикасност и усещания.

SECRET D’EXCELLENCE
ЛА КРЕМ

За да могат снежните водорасли да разгърнат пълния си потенциал на действие, Майсторът-моделиер на формули Galénic разработи специална галенова структура, наречена „Кристално сливане“ (Cristal Fusion). Тази архитектура във формата на звезда, умело инкрустира снежните водорасли до моментa, в който те докоснат кожата. Така изградената структура позволява постепенното разтапяне от топлината на кожата.

Открийте

Оптически разпръскващи светлината пудрени частици за постигане на съвършен матиран завършек и изваян кожен релеф.

Комбинация от хиалуронова киселина и глицерин за хидратиращ и изпълващ ефект.

DIFFUSEUR DE BEAUTE
Подсилващ сиянието крем

Майстор-моделиерът на формули искаше да създаде една съвършена грижа за стимулирането на сияйна кожа на всички жени, мигновено. Ето защо, той изобрети една нова изключителна галеника, която функционира като същински резервоар на жизненост за кожата. Инкрустирана с рубинени микрочастици, разкриващи мигновено сияние, нейната изтънчена структура й позволява да разпръсне селекция от хидратиращи и витаминни активни агенти. Едно истинско обещание на съвършена формула за разкрасяване на кожата на жената.

Открийте

BEAUTÉ DE NUIT
ХРОНО-АКТИВ ГЕЛ

Майсторът-Моделиер на формули изобрети една галенова структура, богата на вода, Хроно-пач гел TM , която гарантира оптималната ефикасност на ремоделиращата макро-протеаза за напълно обновена кожа всяка сутрин. Ефектът пач дарява кожата с една продължителна хидро-инфузия.

Открийте

Растителен глицерин, сорбитол и глюкоза за хидратация

AQUA INFINI
ОСВЕЖАВАЩ АКВА ГЕЛ

Майсторът-моделиер на формули Galénic създава един хидратиращ продукт с ефирен, свеж, матиращ завършек, като този на водата. Има нужда от уникална текстура, която да се разпада на малки капчици върху кожата, създавайки усещане за продължителна свежест. В процеса на търсене на трайна хидратация, той открива Розата на Ерихон, известна като 'цветето на прераждането'. То е в състояние да оцелява в условията на пустинята, като улавя влагата от заобикалящата го среда и я запазва в своите клетки. Иска да съхрани целия заряд на това растение и се заема да измисли начин да го пренесе директно в кожата*, като го вгради в една неповторима деликатна гелообразна формула.

Открийте

Дневен крем с 24-часа* хидратация в уникална, изненадваща сетивата текстура, с усещане за вода върху кожата.
Идеален за тези, които търсят ефикасен освежаващ продукт с матиращ завършек.

*повърхностните слоеве на кожата

SECRET D’EXCELLENCE
СЕРУМ-КОНЦЕНТРАТ

Серумът, за да се наслаждавате на възрастта си във всичките й проявления.
Един истински мощен концентрат от активни агенти*, този глобален серум въздейства върху всички признаци на стареене: изглажда бръчките, хидратира кожата, изравнява тена, стимулира сиянието, стяга и извайва чертите.

Открийте

Серум във флуидна тесктура със съвършена белота, ултра-фин и разтапящ се като снежинка, с дискретен флорален букет на момина сълза, роза и цветове на касис.

BEAUTÉ DU REGARD
КРИО КРЕМ-КОНТУР ЗА ОЧИ

Мулти-коригиращ серум за околоочен контур, който казва сбогом на бръчки, торбички и тъмни кръгове.
Пробудете красотата на вашия поглед с трио от активни съставки, селектирани заради съвършената си толерантност, с ефикасност активирана от охлаждане и масаж.

Открийте

Формула, която усещате върху кожата си като нежно разтапящо се кубче лед, с деликатни флорални нотки на бели цветя, чиито интензитет биват подсилени от охлаждането.

AQUA INFINI
ИНТЕНЗИВЕН ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ

Майсторът-моделиер на формули иска да създаде една свръх-концентрирана хидратираща грижа в текстура ултра-флуид. Една изтънчена формула с безпрецедентна ефикасност за усещане на безкрайна хидратация.
В търсенето на тази безкрайна хидратация, направи откритието за Розата на Ерихон, също известна като растението на прераждането. Тя е в състояние да оцелява в пустинята, улавяйки влагата, която я заобикаля, за да се изпълни с вода и да защити клетките си. Иска да съхрани цялия й абсолютен потенциал, така изобретява начин, по който да я транспортира до сърцето на клетките, вграждайки я в изтънчена формула от гелообразна мрежа. »

Безкрайна хидратация с един серум експерт за мека и неузнаваема копринена кожа със сочен релеф.

PUR Почистваща Крем-Пяна

Майстор-моделиерът на формули си е представял една изумителна галеника, една ултра-чувствена текстура способна да се трансформира посредством масаж при контакт с вода. Един мус, който обгръща с плътността си и се превръща във въздушен крем, за да освободи нежно кожата от всякакви замърсявания, които я задушават. По-чиста и по-свежа, кожата е естествено красива. Почистването-демакиирането се превръща в истински момент на удоволствие.

Открийте

Богата свежа и въздушна пяна, за да освободи кожата от замърсявания.

Деликатно синеещ изглаждащ крем...

OPHYCEE
КОРИГИРАЩА ГРИЖА ЗА КОЖА БЕЗ НЕСЪВЪРШЕНСТВА

Ученият-създател на формули създаде коригираща грижа против бръчки, която моментално прави кожата съвършена. Затова той създаде двойно преобразяваща се галенова структура – тя се превръща в изглаждаща емулсия, а след това в тънък воал от светлина, копринена на допир.

Открийте

Удължете
преживяването