Дерматологични Лаборатории Galénic използват бисквитки и други проследяващи програми с цел статистика, измерване на аудиторията, за целева реклама, за изпитване и персонализиране на този сайт.
Научете повече за нашата Политика на Поверителност    Настройки на бисквитките

Приемам
ЗАТВАРЯНЕ

Галениката на Galénic

Незаменимо от Galenic: ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ СЪТВОРЕНИЯ,
ЕДНО ИСТИНСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО
ЗА УЧЕНИТЕ-СЪЗДАТЕЛИ НА ФОРМУЛИ

Тези продукти за лична грижа за единствени по рода си творения, истински подвиг, възникнали от галеновата наука. Учените-създатели на формули удвоиха своята креативност и прецизност за сътворяването на все по-смайващи и необикновени консистенции; шедьоври по ефикасност и усещания.

SECRET D’EXCELLENCE
ЛА КРЕМ

За да могат снежните водорасли да разгърнат пълния си потенциал на действие, Майсторът-моделиер на формули Galénic разработи специална галенова структура, наречена „Кристално сливане“ (Cristal Fusion). Тази архитектура във формата на звезда, умело инкрустира снежните водорасли до моментa, в който те докоснат кожата. Така изградената структура позволява постепенното разтапяне от топлината на кожата.

Открийте

Оптически разпръскващи светлината пудрени частици за постигане на съвършен матиран завършек и изваян кожен релеф.

Комбинация от хиалуронова киселина и глицерин за хидратиращ и изпълващ ефект.

DIFFUSEUR DE BEAUTE
Подсилващ сиянието крем

Майстор-моделиерът на формули искаше да създаде една съвършена грижа за стимулирането на сияйна кожа на всички жени, мигновено. Ето защо, той изобрети една нова изключителна галеника, която функционира като същински резервоар на жизненост за кожата. Инкрустирана с рубинени микрочастици, разкриващи мигновено сияние, нейната изтънчена структура й позволява да разпръсне селекция от хидратиращи и витаминни активни агенти. Едно истинско обещание на съвършена формула за разкрасяване на кожата на жената.

Открийте

Изтънчен гел-крем, инкрустиран с истински сияйни рубини…

с очарователен розово-малинов нюанс.

BEAUTÉ DE NUIT
ХРОНО-АКТИВ ГЕЛ

Майсторът-Моделиер на формули изобрети една галенова структура, богата на вода, Хроно-пач гел TM , която гарантира оптималната ефикасност на ремоделиращата макро-протеаза за напълно обновена кожа всяка сутрин. Ефектът пач дарява кожата с една продължителна хидро-инфузия.

Открийте

Растителен глицерин, сорбитол и глюкоза за хидратация

Ултра-концентрирана Хиалуронова киселина за консервиране на водата в сърцето на кожата през цялата нощ

AQUA INFINI
ОСВЕЖАВАЩ АКВА ГЕЛ

Майсторът-моделиер на формули Galénic създава един хидратиращ продукт с ефирен, свеж, матиращ завършек, като този на водата. Има нужда от уникална текстура, която да се разпада на малки капчици върху кожата, създавайки усещане за продължителна свежест. В процеса на търсене на трайна хидратация, той открива Розата на Ерихон, известна като 'цветето на прераждането'. То е в състояние да оцелява в условията на пустинята, като улавя влагата от заобикалящата го среда и я запазва в своите клетки. Иска да съхрани целия заряд на това растение и се заема да измисли начин да го пренесе директно в кожата*, като го вгради в една неповторима деликатна гелообразна формула.

Открийте

Дневен крем с 24-часа* хидратация в уникална, изненадваща сетивата текстура, с усещане за вода върху кожата.
Идеален за тези, които търсят ефикасен освежаващ продукт с матиращ завършек.

Гел с неповторимо освежаващо усещане за вода с подчертани флорални нотки на лотос и божур, и омайна база от мускус и кехлибар.

*повърхностните слоеве на кожата

SECRET D’EXCELLENCE
СЕРУМ-КОНЦЕНТРАТ

Серумът, за да се наслаждавате на възрастта си във всичките й проявления.
Един истински мощен концентрат от активни агенти*, този глобален серум въздейства върху всички признаци на стареене: изглажда бръчките, хидратира кожата, изравнява тена, стимулира сиянието, стяга и извайва чертите.

Открийте

Серум във флуидна тесктура със съвършена белота, ултра-фин и разтапящ се като снежинка, с дискретен флорален букет на момина сълза, роза и цветове на касис.

За да бъде съхранен пълния заряд на ефикасност на Снежното Водорасло, Майсторът-моделиер на формули Galénic изобрети една специална галенова структура, която се нарича Кристално Сливане. В тази структура във формата на звезда, той вгражда екстракта от Снежното Водорасло. Така то разгръща своето интензивно действие в сърцето на кожата.

BEAUTÉ DU REGARD
КРИО КРЕМ-КОНТУР ЗА ОЧИ

Мулти-коригиращ серум за околоочен контур, който казва сбогом на бръчки, торбички и тъмни кръгове.
Пробудете красотата на вашия поглед с трио от активни съставки, селектирани заради съвършената си толерантност, с ефикасност активирана от охлаждане и масаж.

Открийте

Формула, която усещате върху кожата си като нежно разтапящо се кубче лед, с деликатни флорални нотки на бели цветя, чиито интензитет биват подсилени от охлаждането.

Майсторът-моделиер на формули създава най-ефикасното решение за минимизиране на признаците на стареене в зоната около очите. Освен ефикасно, това решение трябваше да е със съвършена толерантност. Ето защо, той избра три активни съставки, заради тяхната ефикасност и толерантност. Но не спира дотук. За да подсили тяхната ефикасност, създава една безпрецедентна структура на формулата, вдъхновена от две древни женски разкрасяващи тайни за красив поглед: охлаждане и масаж."

AQUA INFINI
ИНТЕНЗИВЕН ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ

Майсторът-моделиер на формули иска да създаде една свръх-концентрирана хидратираща грижа в текстура ултра-флуид. Една изтънчена формула с безпрецедентна ефикасност за усещане на безкрайна хидратация.
В търсенето на тази безкрайна хидратация, направи откритието за Розата на Ерихон, също известна като растението на прераждането. Тя е в състояние да оцелява в пустинята, улавяйки влагата, която я заобикаля, за да се изпълни с вода и да защити клетките си. Иска да съхрани цялия й абсолютен потенциал, така изобретява начин, по който да я транспортира до сърцето на клетките, вграждайки я в изтънчена формула от гелообразна мрежа. »

Безкрайна хидратация с един серум експерт за мека и неузнаваема копринена кожа със сочен релеф.

CONFORT SUPREME

Двуфазен ревиталиризиращ серум

Майсторът-моделиер на формули изобрети една свръх-концентрирана грижа, която подхранва кожа, склонна към загрубяване. Поради това, той създаде двоен серум, който предлага на кожата интензивна хидратация без остатъчен мазен филм на повърхността, благодарение на патентована* технология на капсулиране. Кожата е мека и сияйна.

Двоен свръх-концентриран серум, в една фина и лека галеника...

... който подхранва кожата и я оставя мека и сияйна.

*Депозиран патент

PUR Почистваща Крем-Пяна

Майстор-моделиерът на формули си е представял една изумителна галеника, една ултра-чувствена текстура способна да се трансформира посредством масаж при контакт с вода. Един мус, който обгръща с плътността си и се превръща във въздушен крем, за да освободи нежно кожата от всякакви замърсявания, които я задушават. По-чиста и по-свежа, кожата е естествено красива. Почистването-демакиирането се превръща в истински момент на удоволствие.

Открийте

Богата свежа и въздушна пяна, за да освободи кожата от замърсявания.

Един чист момент на удоволствие.

PURETÉ SUBLIME
ЕКСФОЛИРАЩА ПУДРА

Един изключителен пилинг, за съвършено нежна кожа на лицето. Моментално кожата става по-гладка и сияйна. Оптимална толерантност за всички типове кожа.

Открийте

Безупречен бял и изключително деликатен прах, който се превръща във фина пяна, когато се масажира с вода.
Свежи обонятелни нотки на бели цветя, жасмин и момина сълза.

Майсторът-моделиер иска да създаде продукт за грижа за кожата, който може да промени текстурата й само за миг, като при това, да е подходящ за всички типове кожа, дори и най-уязвимата. Един удивителен продукт, който да я изглажда, да възвръща блясъка й и да осигурява бебешка нежност – всичко в едно. В процеса на разработване на перфектната комбинация от активни съставки, подбрани заради свойствата им и за да използва максимално техния потенциал, създава дехидратирана /без вода/суха формула, без необходимост от влагане на консерванти, която постига оптимален ефект при контакт с вода.

TEINT LUMIERE - PRIMER LUMIERE
Озаряваща база за грим

Майсторът-моделиер искаше да създаде универсална, мултифункционална база за грим, която да придава едно изключително усещане за свежест и лекота на кожата. Като такава, той създаде една изненадваща, неповторима галенова структура наречена WHITE COMPACT GEL™, която предоставя плътна компактна текстура и ултра-ествественият завършек на гел. При нанасяне, WHITE COMPACT GEL™ се разпръсква във вода, създавайки мигновно усещане за водна свежест, като оставя кожата сияйна и хидратирана, подготвена за нанасяне на грим. Нейната некомедогенна текстура, без мазнини, оставя кожата да диша през целия ден.

Открийте

Универсална мултифункционална база за грим...

... за пълно съвършенство, сияние и дълготраен грим.

Майсторът-моделиер на формули Galénic ни представя един експертен продукт, който разкрива сияен и младолик тен: съвършено равномерен, без каквито и да е пигментни несъвършенства (сивкава кожа, тъмни петна), искрящо ясен и свеж.

Така, той избира Витамин C, активна съставка, която е известна с озаряващата си ефикасност, но я губи при контакт с въздух и вода. Как да съхрани този деликатен Витамин С, за да е в състояние да отдаде своето озаряващо действие в последния миг, при нанасяне на кожата? Чрез изолирането му в перли, създавайки уникална структура на формулата: акватичен гел, инфузиран с перли. »

AQUA PORCELAINE
СЕРУМ ЗА РАВНОМЕРЕН ТЕН

Разкрасяващ концентрат за постигане на ясен, равномерен тен на кожата, който предоставя интензивна хидратация, инфузиран с перли, този акватичен гел озарява кожата, за да разкрие естествено сияние.
Ден след ден, тенът на кожата постига хомогенност и пигментните несъвършенства изглеждат минимизирани.

Открийте

Свежа, акватична, течна козметична грижа, обогатена с деликатни перли с озаряваща мощ, с флорални нотки на бели цветя от жасмин и магнолия, съчетани със свежестта на божур и омекотени от кехлибарено-мускусна база.

SCULPTEUR DE PERFECTION
ЛИФТИНГ ДУО СЕРУМ

За да съхрани заряда на стягащите активни агенти и дари кожата с комфорт, Майсторът-моделиер на формули Galenic създаде един изтънчен двоен серум. Един зелен серум с незабавен 'стреч' ефект, който разтваря стволови клетки от арган в сърцето на кожата. Един серум в цвят слонова кост 'втора кожа', който обгръща кожата с ефирен омекотяващ воал, за да й осигури усещане за комфорт.

Открийте

Мощният заряд на зелен серум предоставя незабавен 'стреч' ефект, балансиран от обгръщащия комфорт на серум в текстура с цвят на слонова кост.

OPHYCEE
КОРИГИРАЩА ГРИЖА ЗА КОЖА БЕЗ НЕСЪВЪРШЕНСТВА

Ученият-създател на формули създаде коригираща грижа против бръчки, която моментално прави кожата съвършена. Затова той създаде двойно преобразяваща се галенова структура – тя се превръща в изглаждаща емулсия, а след това в тънък воал от светлина, копринена на допир.

Открийте

Деликатно синеещ изглаждащ крем...

...който при допир с кожата се превръща в тънък воал от светлина за мигновено постигане на съвършена кожа.

Удължете
преживяването