Дерматологични Лаборатории Galénic използват бисквитки и други проследяващи програми с цел статистика, измерване на аудиторията, за целева реклама, за изпитване и персонализиране на този сайт.
Научете повече за нашата Политика на Поверителност    Настройки на бисквитките

Приемам
ЗАТВАРЯНЕ

Майсторите-моделиери
на формули

Предаване на една уникална
експертиза през поколенията

Историята на Galénic е една процес на предаване на древни умения от поколение на поколение. Майсторите-моделиери на формули, с безпрецедентната си експертиза и познания за науката галеника, влагат въображение и прецизност в работата си за създаването на уникални формули. Ефикасността на продуктите е в центъра на вниманието им, техният опит се вписва в една постоянна загриженост за качеството и за безопасността.

От Изследователския център на Лаборатории Pierre Fabre, разположени в Южна Франция, майсторите-моделиери на формули на Galénic творят с въображение и точност при създаването на напълно нови формули. Този стремеж към съвършенството е възможен благодарение на предаването на умения и на усвоени познания през поколенията. Техният успех представлява съвършената алхимия между точността, ефикасността и усещанията, за да предостави съвършенство на всяка жена.

Професия "Съвършенство"

Майсторите-моделиери на формули са експерти в своята област. Те работят за създаването на уникални козметични продукти. Те изобретяват, композират, съчетават, изпитват отново и отново специално разработената формула, в която ще бъдат включени мощните активни агенти. Успехът им се изразява в една съвършена алхимия между прецизност, ефикасност и сетивност.

Водени от научната си експертиза, страстта към проучванията, любовта към занаятите и автентичността, с вдъхновението на творци към своята муза, майсторите-моделиери на формули са истински изобретатели. Те непрекъснато поставят летвата все по-високо по отношение на техническите възможности, за да предлагат все по-интелигентни и ефикасни формули. Те са в непрекъснат процес на стремеж към съвършенство, при който всеки от тях предоставя своят личен уникален начин за създаване и разработване на формули.

Майстор-моделиер
Pascale Besinet, Майстор-моделиер на Beauté de nuit
Майстор-моделиер
Pascale Besinet, Майстор-моделиер на Diffuseur de beauté
Майстор-моделиер
Catherine Bidan, Майстор-моделиер на Aqua urban
Майстор-моделиер
Майстор-моделиер
Майстор-моделиер

Удължете
преживяването